Després de Setmana Santa, torna el dia a dia, la rutina… i sí, el confinament comarcal. Però el que no marxa són els programes de PodcastCity RadioLab. A continuació fem un recull de tots els programes d’aquesta setmana 31 de temporada!
La violència als videojocs La Taberna del Poney Pisador
Deixem de banda les armes per conversar al voltant del concepte “violència” en el món dels videojocs. Un d’aquells temes de debat que durant els anys 90 va ser el combustible de moltes polèmiques als mitjans de comunicació, i que encara avui cueja.
Els Premis Grammy 2021 Viatges Sonors
En aquest capítol escoltarem diversos gèneres musicals i artistes de tot tipus a través dels àlbums premiats als GRAMMY d’aquest 2021. En aquest programa especial comentem com van anar els premis d’aquesta edició, quins van ser els grans guanyadors o guanyadores de la nit i els estils musicals que van rebre més reconeixement.
Que vienen los zombies, ¡Corre! ¿A Ti Qué Te Pica?
Llegamos al capítulo 20 de ¿A Ti Qué Te Pica?, i esperamos que llevéis calzado cómodo, ya que hoy nos vamos de running. Y lo hacemos, principalmente, porqué nos persiguen los zombies. Así que a correr o a morir, vosotros mismos.
Els trastorns psicosexuals i les fílies Psiquisex
El sexe va més enllà de l’aspecte físic. Existeixen els trastorns psicosexuals i les fílies, i en aquest episodi de Psiquisex els tractem amb naturalitat. Quina diferència hi ha entre fília i parafília?
Els connectors ecològics Tarragona Sostenible
Què són els connectors ecològics? Quina és la seva funció? Com està la connexió ecològica per les nostres latituds. Preguntes que intentarem donar resposta. I ho farem amb Alba Font, investigadora predoctoral del grup de recerca d’anàlisi territorial i estudis turístics de la Universitat Rovira i Virgili, i amb Trini Rovira, tècnica del projecte de connectors ecològics.
Reducció de les desigualtats El Racó dels Global Goals
En aquest nou episodi del Racó dels Global Goals repassem l’objectiu número 10: la reducció de les desigualtats. Per fer-ho entrevistem Jordi Cervera, activista, col·laborador d’Open Arms i membre de la Jove Cambra Internacional de Reus.
28 Días Después y el caos post-pandemia Hablemos de Terror
“28 días después” es una película que explora lo que sucede cuando un hombre despierte de un coma luego de que un virus arrase completamente una sociedad. Puedes verlo así, o como una analogía del panorama que encuentras tras la despedida de soltero de un colega, tú decides.
La Setmana Santa perduda Postals Antigues
M’atreveixo a afirmar que si habitualment els podcasts de Postals Antigues es reforcen amb imatges que crec que heu de veure, i que estan penjades a la web de la ràdio, el d’avui encara més perquè les imatges que companyen les paraules s’han perdut en l’espiral del temps i els elements que s’hi veuen, es van destruir per mala fortuna alguns i de forma malvada altres, ja fa molt de temps.
Més episodis
#Reposició #Delirium 3-6 | Crims
Subscriu-te En el podcast d’avui, també amb la presència del Llorenç, compartirem algunes històries i crims que tots i totes coneixem. Ens hem adonat que aquest tema “ven” molt avui en dia. Sobretot en gent de la nostra edat. És per això que explicarem alguns crims absurds (o no tant absurds) famosos i els comentarem, [...]
#Reposició #VitaminasEsenciales 1-6 | Vitamina C de CREATIVITAT
Subscriu-te Avui a Vitaminas Esenciales tractem la píndola de la CREATIVITAT. Un valor que, sens dubte,el tenim tots però moltes persones no l’exerciten i queda totalment atrofiada. La Paula és super creativa, de fet, sempre fa les coses aportant algo diferent perquè li rebossa la creativitat i la Judit tampoc es queda curta. Entre les [...]
#Reposició #MasLibrosMasLibres 3-6 | La isla con Joaquim Biendicho
Subscriu-te En aquesta fascinant conversa amb Joaquim Biendicho, un distingit professor i escriptor, explorem els intrincats missatges que emanen del llibre de l’Illa de Stuparich, endinsant-nos en temàtiques tan universals com la mort i el temps. Mitjançant una anàlisi profunda, desentranyem les capes de significat que s’amaguen darrere les paraules, revelant les reflexions més profundes [...]