(Reposició) En aquest episodi parlem amb Moha Quach, un reconegut xef a Tarragona. Quach explica els inicis del seu projecte en el restaurant ‘El Terrat’ i destaca les claus de l’èxit per a qualsevol cuiner que vulgui emprendre. El xef també exposa les línies estratègiques de la seva darrera iniciativa, encapçalar Tàrraco a Taula, un projecte de més de 25 anys que ara es transforma de la mà d’aquest artista dels fogons.
Podcast: Play in new window | Download
Més episodis
#Reposició #ConversesAmbJoveCambra 2-6 | Talent a Gàmbia, un projecte que canvia vides
En aquest nou capítol parlem amb el Jordi Cervera, president de la Jove Cambra Internacional de Reus i director del projecte “Talent a Gàmbia”. Durant l’episodi, tractarem la situació actual a Gàmbia i com la problemàtica de la contaminació de l’aigua esta afectant a tot el país. Tanmateix, en Cervera ens explica com el projecte [...]
#Reposició #ConversesAmbJoveCambra 2-6 | Talent a Gàmbia, un projecte que canvia vides
En aquest nou capítol parlem amb el Jordi Cervera, president de la Jove Cambra Internacional de Reus i director del projecte “Talent a Gàmbia”. Durant l’episodi, tractarem la situació actual a Gàmbia i com la problemàtica de la contaminació de l’aigua esta afectant a tot el país. Tanmateix, en Cervera ens explica com el projecte [...]
#Reposició #ConversesAmbJoveCambra 2-5 | Resum de la temporada JCI Tarragona
En aquest nou capítol, repassem totes les activitats i projectes amb la Paula Sánchez, presidenta de la JCI Tarragona i l’Ivonne Sentís, que ens contaran els aprenentatges que han adquirit a través de les noves experiències experimentades arran les activitats que s’han realitzat a a la Jove Cambra de Tarragona des del novembre de l’any [...]