(Reposició) En aquest episodi parlem amb Moha Quach, un reconegut xef a Tarragona. Quach explica els inicis del seu projecte en el restaurant ‘El Terrat’ i destaca les claus de l’èxit per a qualsevol cuiner que vulgui emprendre. El xef també exposa les línies estratègiques de la seva darrera iniciativa, encapçalar Tàrraco a Taula, un projecte de més de 25 anys que ara es transforma de la mà d’aquest artista dels fogons.
Podcast: Play in new window | Download
Més episodis
#Reposició #ConversesAmbJoveCambra 2-5 | Resum de la temporada JCI Tarragona
En aquest nou capítol, repassem totes les activitats i projectes amb la Paula Sánchez, presidenta de la JCI Tarragona i l’Ivonne Sentís, que ens contaran els aprenentatges que han adquirit a través de les noves experiències experimentades arran les activitats que s’han realitzat a a la Jove Cambra de Tarragona des del novembre de l’any [...]
#Reposició #ConversesAmbJoveCambra 2-3 | Rocio Garcia
Avui a #ConversesAmbJoveCambra parlem d’una emprenedora que ha aconseguit no només fer el seu un cas d’èxit, sinó que també anar en línia i consciència en el medi ambient. Parlem de CReeA, un restaurant que ens anima a pensar d’on ve un producte i quins residus generem quan emprenem. Converses amb Jove Cambra és un [...]
#ReposicióPodcastcity #ConversesambJoveCambra 2-1 | Primer episodi
50I si et digués que qualsevol idea és possible? I si t’expliqués la manera de convertir un projecte en una realitat? A Converses amb Jove Cambra detallarem exemples d’iniciatives que van néixer del no-res i van acabar sent tot un èxit. Ho farem de la mà de dos membres de la Jove Cambra Internacional de [...]