#ElPiscolabis 3-1: Tarragona

Aquesta segona temporada del Piscolabis la gravem als estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona, sent un dels podcasts del seu espai #PodcastCity. Estarem juntes i junts, mensualment, amb cançons comercials i amb més qualitat de so. A poc a poc ens anem professionalitzant! Farem el que se’ns dóna millor, parlotejar sobre un tema. Per als que no ens conegueu, oients, som la Guiomar Sánchez, la Maria Pérez, el Gabino Martínez i jo mateixa, la Rosa Torrademé. Som membres del blog de difusió cultural Cultius Culturals i aquest podcast serà una mica com el Cultius.

Un espai on parlar de qualsevol tema relacionat amb la cultura. Hi serem nosaltres, i de tan en quan també hi haurà convidats. Cadascú tindrà una secció amb la que picotejarem al voltant del tema de cada capítol, el d’avui va sobre la ciutat de la qual l’emperador Adrià va dir: “civitas ubi ver aeternum est”. La ciutat on la primavera és eterna. Evidentment parlava de Tarragona, l’antiga Tarraco.

El Piscolabis del Cultius Culturals és un podcast de Guiomar Sánchez, la Maria Pérez, el Gabino Martínez i Rosa Torredemé.