#ElPodcastAlliberadrenalina 1-1: Primer episodi

El pòdcast d’Alliberadrenalina té com a objectiu visibilitzar i donar a conèixer les tasquesrelacionades amb el Club, les seves seccions i activitats i informacions relacionades amb l’esport al medi natural. Començarem parlant del Club en si, de la seva història i funcionament, l’estructura de les seves funcions i les activitats que s’organitzen periòdicament.

En els següents episodis anirem presentant les diferents seccions, l’activitat que realitzen, el tipus d’esportista adequat per cadascuna d’elles i els dies d’entrenament. Una vegada fet això parlaríem de les activitats i curses que organitzem com a Club, tant les competitives com les soldaries o participatives. I per acabar faríem algun relacionat amb seguretat a la muntanya i recomanacions en cadascuna de les activitats.

També convidaríem a la participació en alguna de les gravacions a esportistes i coordinadors dels diferents esports per que ens ajudin en informacions més específiques. El pòdcast d’Alliberadrenalina és un pòdcast del Club Excursionista Alliberadrenalina.