#GlobalGoals 2: Energia neta i assequible

En aquest segon podcast tractarem el Global Goal número 7: Energia neta i assequible. Primer de tot, repassem en què consisteix aquest Global Goal:

Aquest objectiu aborda aspectes relacionats amb garantir l’accés universal a serveis d’energia nets, assequibles, fiables i moderns. D’altra banda, i considerant l’actual context de canvi climàtic, aquests aspectes han de sumar-se, necessàriament, a l’augment de la proporció d’energies renovables, l’eficiència energètica, la investigació i la promoció de la inversió en infraestructures energètiques i tecnologies netes. 

I per parlar de tot això ens acompanya, Daniel Rubio, Regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus i, també, membre de Jove Cambra Reus, amb qui coneixerem el projecte “Reus Energia”, empresa a través de la qual Reus es converteix en comercialitzadora d’energia neta.

d’altra banda, hem entrevistat també a David Delgado, arquitecte, consultor i membre del Building Smart International, amb qui introduirem el tema de la eficiència energètica dels nostres edificis, i l’impacte que té dins el tema del consum energètic.

Finalment, a la última part, us presentarem una sèrie de consells o idees molt fàcils de posar en marxa perquè pugueu passar a l’acció!

I recordeu, que si coneixeu algun projecte alineat amb els Global Goals ens el podeu fer arribar. I si us ha agradat aquest contingut i us ha semblat útil, FEU-NE DIFUSIÓ! És una manera senzilla de començar a aportar el vostre granet d’arena!