#GlobalGoals 3: Reducció de les desigualtats

En aquest tercer podcast tractarem el Global Goal número 10: Reducció de les desigualtats. Primer de tot, repassem en què consisteix aquest Global Goal:  Aquest ODS ens commina a no deixar ningú enrere, principi transversal en tota l’Agenda2030. 

La reducció de les desigualtats exigeix un canvi transformador. Cal redoblar els esforços per erradicar la pobresa extrema i la fam, i invertir més en salut, educació, protecció social i ocupació decent, especialment a favor de la gent jove, les persones migrants i altres col·lectius vulnerables.

Aquest objectiu aborda la inclusió social, econòmica i política de totes les persones forjantvincles i trencant barreres d’edat, gènere, classe, capacitats, llengua, origen o orientació sexual.

En aquesta primera part, parlarem amb Jordi Cervera, jove activista, coimpulsor de l’associació EAE, col·laborador d’Open Arms i, també, membre de Jove Cambra Reus, qui ens parlarà dels projectes que duu a terme la seva associació entre els quals, destaca, la construcció de gimnasos esportius a Grècia. 

En el proper capítol, seguirem tractant la reducció de les desigualtats amb Dilara Ekmen, de la comissió catalana d’ajuda als refugiats.  Finalment, a la última part, us presentarem una sèrie de consells o idees molt fàcils de posar en marxa perquè pugueu passar a l’acció! I recordeu, que si coneixeu algun projecte alineat amb els Global Goals ens el podeu fer arribar. I si us ha agradat aquest contingut i us ha semblat útil, FEU-NE DIFUSIÓ! És una
manera senzilla de començar a aportar el vostre granet d’arena!

Anna Frixach i Noèlia Moliner són les responsables del podcast El Racó dels Global Goals, amb la Jove Cambra Internacional de Reus.