Els podcasts de la setmana 33 de la 2a temporada de PodcastCity

Per passar la ressaca de Sant Jordi, res millor que guadir dels podcasts de la setmana 33 de la 2a temporada de PodcastCity.

Ruinas Perdidas de Arnak La Partida

Avui els companys de la Partida parlen d’un joc d’estratègia però amb una ambientació molt aventurera. Haurem de derrotar monstres que custodien idols d’or per poder avançar en l’investigació que ens portarà al temple perdut d’Arnak.

Juanpi Altozano ¿A Ti Qué Te Pica?

Nuevo episodio de ¿A Ti Qué Te Pica?. Y otra vez Juanpi está sólo ante el peligro. Vamos a hablar sobre una canción, a lo Jaime Altozano. Le vamos a dar a la historia analizando “We Didn’t Start the Fire” de Billy Joel. Una canción que recorre la vida del autor, al menos de sus primeros 40 años.

La URV i la formació en sostenibilitat Tarragona Sostenible

En aquest nou episodi de Tarragona Sostenible parlarem sobre la formació en matèria ambiental i de sostenibilitat als estudis universitaris de la Universitat Rovira i Virgili: especialment al grau en Geografia, Anàlisi Territorial i Sostenibilitat. Per fer-ho parlarem amb el Dr. Jordi Blay, professor del Departament de Geografia i, per primer cop, a dos estudiants de l’ensenyament: Marc Domínguez i Anton Montserrat.

El arte de comunicarnos con plantas sagradas El Tiempo del Jaguar

Abuelita… las personas necesitamos comunicarnos. Todas las especies vivientes parecen querer decirnos algo en este entorno sagrado, de una u otra manera. Unas mediante sus perfumes, otros mediante sus gruñidos o cantos. Pero… ¿las plantas? Me decía que la Selva habla, pero cuales son sus palabras para nosotros.

La Segona Guerra Mundial La Taberna del Poney Pisador

Del Medal of Honor al Call of Duty, del desembarcament de Normandia al setge d’Stalingrad, molts són els capítols bèl·lics que han fet acte de presència als videojocs. Trets d’ametralladora, pistola, l’explosió d’un obús impactant contra una torreta enemiga. La segona guerra mundial és la nineta dels ulls dels videjocs de guerra. En parlem a La Taberna del Poney Pisador.

Reducció de les desigualtats en clau local El Racó dels Global Goals

Benvinguts i benvingudes al “Racó dels Global Goals”, el podcast de Jove Cambra Internacional de Reus. Avui seguirem parlant del Global Goals número 10, reducció de les desigualtats: aquest cop, en clau local. Ens acompanya Dilara Ekmen, membre de la comissió catalana d’ajuda als refugiats.

Setmana Santa atípica i novetats de Sant Jordi Bandera Negra i Matraca

Avui primer programa després de la setmana santa descafeïnada que hem viscut aquest any 2021. Descafeïnat perquè per segon any consecutiu s’ha hagut de suspendre els principals actes al carrer, com són els viacrucis i la Processó del Sant Enterrament. No obstant, malgrat que no hem pogut veure els nostres passos desfilar pels carrers, totes les confraries han treballat intensament per mantenir l’esperit de la setmana santa ben viu.

Y después de la pandemia? (Portadores) Hablemos de Terror

Es bonito pensar que estamos a punto de superar esta crisis del coronavirus, pero la cosa pudo haber sido muy diferente. La pelicula de hoy es el escenario opuesto, qué haces cuando un virus arrasa con el mundo entero? Pues pillas a tus colegas y haceis un road-trip.