#FinancesPersonals 1-7 | Euro a euro. Aprenem a comprar!

En aquest capítol parlem de consells i eines perquè aquella acció tan rutinària com és la compra del dia a dia, ens sigui el màxim de profitosa! 

Ets dels que no saps el preu de les coses, o d’aquells que tenen com un comparador mental pels preus del dia a dia? si et preguntessin a quant van.., els plàtans, per exemple, tindries idea o no? 

Ets dels que compres tot al super que t’és més còmode, o d’aquells que compren un tipus de producte a cada súper? 

Estem segurs que la cistella de la compra és una part important del teu pressupost. Més encara en el cas de ser una família, no tant si vius sol o sola, o en parella, però en qualsevol cas, segur que a tothom li interessa fer una compra eficient que ens permeti maximitzar els diners, oi? 

Escolta aquest capítol on t’explicarem consells i eines per millorar la compra, i… gràcies a una col·laboració molt especial, et presentarem el cas d’una persona que ha creat una metodologia pròpia per fer la compra de la setmana! 

Per no perdre’t res, o fer-me arribar qualsevol consulta o dubte, em pots seguir a les meves xarxes personals: Instagram (@frisach) i Linkedin (www.linkedin.com/in/frisach), o seguir el meu canal de WhatsApp (https://whatsapp.com/channel/0029VaD83JkIXnlr6KWEgm2I)

Gràcies per ser-hi!

Finances Personals és un pòdcast d’Anna Firsach.