#FinancesPersonals #1-1 | Presentació

Finances personals” és un pòdcast en català que ofereix consells pràctics sobre economia domèstica i llibertat financera. L’Anna Frixach comparteix les seves pròpies experiències i estratègies senzilles per millorar les finances. Els episodis es centren en estratègies pràctiques per gestionar les finances diàries. A través de les xarxes socials de Radio Ciutat de Tarragona o les xarxes personals de l’Anna, els oients poden interactuar i obtenir respostes a les seves preguntes i preocupacions.

Què farem en aquest primer capítol? aquest capítol, que el considero el “capítol 0”, serà una mica especial. Abans d’entrar en matèria, m’agradaria presentar-me, explicar què em porta a gravar aquest podcast, quina és la meva trajectòria i com plantejo l’estil i continguts d’aquest espai.  En aquest capítol repassarem també alguns conceptes clau abans de començar: què són les finances personals, per què és important tenir-les controlades,…

La idea és ser molt pràctics, ajudar la gent a conèixer millor la seva economia, entendre-la i sobretot, donar EINES i CONSELLS per tal que no ens faci por gestionar els nostres números i millorar així la nostra salut financera!  No venim a explicar grans teories financers sinó a donar-te impuls i acompanyament perquè TU controlis les teves finances! 

Ens pots seguir a les xarxes de Ràdio Ciutat de Tarragona: Instagram (@radiociutattarragona), Facebook (https://www.facebook.com/rctgn/?locale=es_ES) i Twitter (https://twitter.com/RCTgn)

I a les meves personals: Instagram (@frisach) i Linkedin (www.linkedin.com/in/frisach)

Finances Personals és un pòdcast d’Anna Frisach.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *