#Reposició #FinancesPersonals 1-2 | El Pressupost

En aquest capítol entrem en matèria!
Quin pressupost mensual tens? quin import tens disponible al mes? pareix una pregunta fàcil, oi? molts respondríem: “l’import del sou”. I… és així? si tinc un nivell de despesa de l’import mig del meu sou,…com creieu que aniré a nivell de finances, bé o malament?
En aquest capítol volem fer l’exercici de treballar el vostre pressupost. Agafeu paper i boli. Sí, sí, aquest podcast no només és per escoltar sinó per començar a treballar les vostres finances des del moment 0!
Un pressupost ha de contemplar sempre dues parts:
INGRESSOS: totes les fonts que tinguem d’entrada de diners, tant siguin mensuals com puntuals, però, que hi puguem comptar de forma segura
DESPESES: tot allò al que haguem de fer front a nivell econòmic, sigui mensual o puntual
Tant pel que fa als ingressos com a les despeses, diferenciarem entre allò que és mensual d’allò que no ho és per poder després fer un millor seguiment a través de l’excel que veurem al proper capítol.
En aquest tipus de pressupost, vull que tingueu en compte una cosa, INGRESSOS = DESPESES.
Això vol dir que hem de gastar-nos-ho tot? NO! vol dir que tot allò que ingressem tindrà un destí: ja sigui cobrir alguna despesa o a estalvi!
De moment, en aquest capítol, ficarem sobre paper la “IDEA” que tenim de les nostres finances, el que pensem que són… qui sap si es correspon a la realitat!
Estic segura que amb aquest petit pas ja tindrem moltes sorpreses!
Ens pots seguir a les xarxes de Radio Ciutat de Tarragona: Instagram (@radiociutattarragona), Facebook (https://www.facebook.com/rctgn/?locale=es_ES) i Twitter (https://twitter.com/RCTgn). I a les meves personals: Instagram (@frisach) i Linkedin (www.linkedin.com/in/frisach).
Finances Personals és un pòdcast d’Anna Frisach.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *