#Guioneando 1-6 | Dominant l’Art del Personatges

Benvinguts al sisè episodi de ‘Guioneando’. David i Iván Serra es submergeixen en el desenvolupament de personatges de la sèrie ‘Succession’, comparant-la amb icònics drames com ‘Els Soprano’ i ‘Breaking Bad’. Aquest episodi explora com la complexitat dels personatges pot transformar una narrativa sobre poder i traïció en una obra mestra televisiva.

Els germans Serra analitzaran les subtileses que fan de ‘Succession’ una referència en la creació de personatges. Des de Logan Roy, el patriarca en declivi, fins als seus fills ambiciosos, cada figura és una lliçó en estratègies de supervivència dins d’un imperi corporatiu. Mostraran com els diàlegs serveixen d’espases i els silencis d’escuts, i com la sèrie utilitza la dinàmica familiar no només per avançar la trama sinó per revelar profunditats emocionals i psicològiques dels personatges.

A més, debatran sobre l’error divertit de confondre ‘Succession’ amb ‘Sucessor Designado’, i com aquests malentesos poden canviar la percepció d’una sèrie. Aquesta anècdota serveix per il·lustrar la importància de l’elecció correcta i la influència dels matisos en la recepció d’una obra.

“Guioneando” és més que un podcast; és un taller on les teories i l’humor dels germans Serra enriqueixen cada tema tractat. Segueix-nos a Instagram (@guion.eandoserras) i Twitter (@AgainSerras) per més anècdotes i anàlisis detallades sobre el món del guió.

Uniu-vos a nosaltres en aquesta aventura humorística i educativa. Avui, més que mai, descobrirem per què els detalls no són simplement part del text, sinó que constitueixen el cor de la narrativa. Cada personatge de ‘Succession’ mostra que les grans històries són teixides amb la complexitat dels seus protagonistes, essencials per captivar i moure els espectadors.