#Guioneando 1-7 | Diàlegs que Defineixen Personatges

Benvinguts al sisè episodi de “Guioneando”, titulat “Diàlegs que Defineixen Personatges”. En aquesta entrega, David i Iván Serra desvetllen l’art dels diàlegs en la creació de personatges inoblidables.

L’Art dels Diàlegs

Inspirats per Tarantino, debaten sobre com les converses aparentment trivials poden oferir profunditat i autenticitat. A més, reflexionen sobre els subtexts i la figura del dialoguista, destacant la importància dels diàlegs en la narrativa cinematogràfica.

Anècdotes i Exemples

Els germans Serra comparteixen anècdotes sobre diferències culturals i com aquestes es reflecteixen en els diàlegs de pel·lícules icòniques. Per exemple, des de les converses sobre menjar a “Pulp Fiction” fins als intercanvis enginyosos a “Succession”. Analitzen la relació entre el diàleg i els subtexts, revelant com allò que no es diu pot ser més poderós que les paraules. També exploren com el diàleg pot portar la trama endavant i donar informació clau al públic.

Figura del Dialoguista

L’episodi també tracta sobre la figura del dialoguista, un professional especialitzat en crear diàlegs autèntics que fan brillar els personatges. Per exemple, els germans Serra discuteixen com el dialoguista treballa per assegurar que cada personatge tingui una veu única i distintiva. Amb humor, expliquen les normes bàsiques dels diàlegs: si no cal dir-ho, no ho diguis, i com els subtexts poden afegir una capa addicional de significat.

“Guioneando” és més que un podcast; és una classe magistral plena d’humor i saviesa sobre l’art d’escriure diàlegs que connecten amb l’audiència i fan que els personatges brillin. Amb exemples de pel·lícules i sèries, desvetllen els secrets dels diàlegs que marquen la diferència i fan que una història cobri vida. Uneix-te a nosaltres per descobrir com els diàlegs poden transformar una escena senzilla en un moment inoblidable.

Segueix-nos a Instagram (@guion.eandoserras) i Twitter (@AgainSerras) per més insights i anècdotes sobre el món del guió amb una bona dosi d’humor.

David i Iván t’esperen a “Guioneando”, on cada episodi és una finestra oberta a l’art de contar històries.