#Guioneando 1-9 | El Viatge del Guionista

Benvinguts al novè episodi de “Guioneando”, titulat “El Viatge del Guionista”. Avui, amb els germans Serra tanquen la temporada amb humor i reflexió sobre el camí del guionista.

L’Art de Narrar Històries

Avui, han substituït per fi la vella banda sonora per l’excel·lent tema “Overture” de Justin Hurwitz a Whiplash. Així, la música s’ha convertit en un element clau, tot i que David creu que estem al vuitè episodi. Els germans Serra ens expliquen com cada guió és un viatge únic, ple de reptes i descobriments personals. A més, exploren com la constància i la motivació són essencials per mantenir la flama creativa viva.

Revisant els Capítols Anteriors

Amb una mirada retrospectiva, David i Iván recorden els temes dels episodis anteriors. Per exemple, la importància dels antagonistes, la construcció de personatges i els elements clau d’un bon guió. A més, tot amb un toc d’humor, rememorant els seus errors i encerts al llarg de la temporada. Això fa que el viatge de “Guioneando” sigui tan enriquidor com entretingut.

Consells per als Guionistes

Els germans Serra ofereixen consells pràctics per als escriptors novells. Per exemple, des de la importància de ser constant fins a l’art d’acabar allò que es comença. Així, amb l’humor que els caracteritza, ens conviden a no defallir i a seguir treballant per aconseguir els nostres somnis de guionista.

El Futur de “Guioneando”

Finalment, parlen del futur de “Guioneando” i de la propera temporada. Amb nous projectes, cursos i guions en perspectiva, David i Iván prometen continuar oferint contingut valuós i entretingut per a tots els amants del guió. Això, amb l’esperança que la seva comunitat es manifesti i els acompanyi en aquest viatge creatiu.

Segueix-nos a Instagram (@guion.eandoserras) i Twitter (@AgainSerras) per més anècdotes i insights sobre el món del guió amb una bona dosi d’humor.

David i Iván t’esperen a “Guioneando”, on cada episodi és una finestra oberta a l’art de contar històries.