#Reposició #Guioneando 1-1 | Pilot

“Adéu ‘Plot it’s again Serra’s’, hola ‘Guioneando’! En aquesta nova temporada, David i Iván Serra obren un nou capítol amb un nom que fins i tot els nostres avis podrien pronunciar.

Els germans Serra comparteixen consells sobre l’escriptura de guions, experiències personals i celebren els èxits recents. Iván Serra està en plena promoció del seu curtmetratge ‘El Crèdit’, candidat als Goya i produït per la brillant Escola de Cinema de Reus. Amb un repartiment estel·lar com José Sacristán i Amaya Salamanca, aquest curt està conquerint cors.

També retrem homenatge al crític cinematogràfic Carlos Pumares, una inspiració per a David. Aquest episodi és una barreja de caos i passió, però prometem més ordre (o potser no) en futurs episodis.

Segueix-nos en aquest viatge emocional pel món del guió i les històries que ens mouen. Troba’ns a Instagram (@guion.eandoserras) i Twitter (@AgainSerras) i uneix-te a la nostra comunitat de narradors. ‘Guioneando’: més que un podcast, una celebració de la narrativa.

.

Guioneando és un pòdcast de David i Ivan Serra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *