Podcastcity: Jordi Nadal, dos premis en una sola Partida

Jordi Nadal i l’equip de la Partida han estat enguany els guanyadors no sols del primer lloc del rànquing de Podcastcity, sinó que també els guanyadors del premi del públic en els premis SONOR. És per aquesta raó que li hem entrevistat amb una pregunta en ment: Com un podcast català de temàtica tan concreta ha pogut aconseguir tal èxit?

La Partida és un podcast al qual contribueixen 7 membres del Club Diògenes, una associació amb l’objectiu de fomentar els jocs de rol o de taula. Liderant a tots aquests està Jordi Nadal, presentador i responsable del programa, qui va tenir la idea d’iniciar un podcast en català temàtic allò que els apassionava tant: els jocs de taula.

Jordi es va assabentar de la iniciativa de Podcastcity a través d’una conversa amb un company de l’associació que ja formava part del projecte. Va ser aquest el punt de partida perquè vingués a Ràdio Ciutat de Tarragona per a iniciar el que després de dues temporades seria el podcast guanyador del primer lloc del rànquing i el premi de 500€.