En el primer programa de La Veu de la Terra hem parlat sobre l’alimentació sostenible. Per a tractar aquest tema a fons, hem entrevistat a la Rocío del restaurant Creea. Ella ens ha explicat que consumir productes de quilòmetre zero i evitar la carn a la nostra dieta seria molt beneficiós pel medi ambient i per la nostra salut. En parlem a La Veu de la Terra, amb Édel Martínez.
Podcast: Play in new window | Download
Més episodis
#ElsMésEscoltats La Veu De La Terra: Festes Sostenibles
Subscriu-te En èpoques Nadalenques normalment comprem més del que hauriem. Comprem regals per compromís, regals que no necessitem i altres que no haurien de considerar-se regals o joguines. Sino que haurien de ser fruit d’una decisió pensada i ben repensada per la responsabilitat que comportarà durant molts anys. La Veu de la Terra és un [...]
#LaVeuDeLaTerra 15: L’aigua
Subscriu-te L’aigua és un dels elements naturals predominants del planeta, ja que constitueix un 75% de la seva superfície. És la gran responsable del desenvolupament de les diferents formes de vida: els vegetals, els animals i els éssers humans. Els organismes de tots els éssers vius estan formats d’aigua en una gran proporció, així doncs, [...]
#LaVeuDeLaTerra 14: Les energies renovables
Subscriu-te L’energia elèctrica és necessària per al nostre dia a dia, però els sistemes de generació i de consum actuals perjudiquen greument el planeta. Els combustibles fòssils com el petroli, carbó o gas natural alliberen grans quantitats de diòxid de carboni que contribueix a l’augment de temperatura atmosfèrica i la contaminació de la Terra. En [...]