#MansALesMans 6: Fundació Privada Esport Solidari Internacional

Està demostrat que practicar esport és una de les activitats més aconsellables que es poden fer. Realitzar exercici físic de forma regular és molt beneficiós en la prevenció i desenvolupament i rehabilitació de la salut i a banda dels beneficis físics, també en comporta alguns de psicològics tant o més importants i interessants perquè vol disciplina i caràcter.

L’exercici físic contribueix al benestar mental, millora l’autoestima de les persones, la seva rapidesa, flexibilitat i promou sensacions com l’optimisme i l’empatia amb els altres.

Cadascú practicarà l’esport que més li agradi, de forma individual o en equip, amb la càrrega i intensitat que correspongui a cada cas d’acord amb el nivell tècnic i la condició física, però sigui aquesta quina sigui, no tingueu cap dubte que alguns dels beneficis físics i psicològics que obtindreu seran la millora de la forma física i la resistència, ajuda a mantenir el pes corporal, augmenta el to i la força muscular, redueix la sensació de fatiga, augmenta l’autoestima, millora l’autoimatge, redueix l’aïllament social, rebaixa la tensió, l’estrés i la depressió, ajuda a relaxar-se i incrementa el benestar general.

A banda, l’esport també pot constituir una base ferma, dedicada a la solidaritat. Avui l’entitat que protagonitza Mans a les Mans és la Fundació Privada Esport Solidari Internacional. Mans a les Mans és el podcast dirigit per la periodista Roser Pros-Roca.