Ràdio Ciutat rep una seixantena de propostes per participar a PodcastCity

La plataforma PodcastCity registra una seixantena de propostes en només un mes. La iniciativa, que neix amb l’objectiu de potenciar la creació de programes de ràdio de forma senzilla i amb moltes facilitats, es posa en marxa aquest dilluns 28 d’octubre i ha rebut una resposta més que positiva per part dels interessats.

PodcastCity és una iniciativa de Ràdio Ciutat de Tarragona, en el marc de la programació de la nova temporada. Una plataforma de ‘podcasting’ oberta a tota mena de temàtiques, amb l’objectiu de fomentar la cultura radiofònica i fer que el ciutadà sigui el protagonista.

Entre les propostes rebudes destaquen espais dedicats al col·lectiu LGTB, feminisme, animalisme, videojocs, sèries i una tertúlia de l’actualitat local.

Per ajudar als interessats a tirar endavant la seva proposta, Ràdio Ciutat posa a disposició dels participants un tècnic que serà l’encarregat d’enregistrar i fer el control del programa, i un encarregat de la coordinació i la comunicació per tal de facilitar la tasca dels participants.

A més, els podcasts amb més descàrregues durant aquest mesos (octubre de 2019 – juliol 2020) guanyaran 1000 euros en premis. 500 euros pel primer, 300 euros pel segon i 200 pel tercer classificats. Els premis porten el nom de Manuel Pastor, un emprenedor, radiofonista i publicista tarragoní que es va especialitzar en concursos, entrevistes i transmissions esportives i va viure l’època daurada de Ràdio Tarragona.