#ReposicióPodcastcity #Renegats #1-1 | Primer episodi

Renegats és el podcast oficial de l’associació i refugi animalista La Caseta dels Gats. Al nostre programa tractarem tot allò referent al món felí des d’una perspectiva transversal, tarragonina i una mica gamberra. Del dia a dia d’un refugi animalista fins al rol dels gats a l’Edat Mitjana, volem compartir amb vosaltres la passió i fascinació pels nostres companys peluts i la dura realitat a la qual s’enfronten les comunitats felines del carrer. Renegats està presentat per l’Iria i el Jandro, dos voluntaris experimentats de La Caseta dels Gats.

A cada programa comptarem amb un convidat relacionat amb la temàtica tractada: Veterinàries, altres voluntàries del refugi, etc. També gaudirem amb la inestimable col·laboració de la fanzinera i experta medievalista Femina Verbipotens. Esperem que et converteixis en part de Renegats. A més d’escoltar-nos i aprendre amb nosaltres, també volem que hi participis dient la teva.

Escriu-nos a lacasetadelsgats@gmail.com! Esmoleu ben bé les urpes i seguiu-nos cada quinze dies, perquè totes som Renegats.

Renegats és un pòdcast de Jandro Capapé i Iria García.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *