#SinExpectativas #2-1 | El retorn, l’estiu i la veueta

Arranquem nova temporada dopats d’energia. Fem un repàs de l’estiu, a nivell del món interior de cadascú. parlem de la veueta interna exigent i moltes vegades cabrona i fem una reflexió de perquè ens diu tantes coses que no ens agraden.
Som Peter i MJ i no ens agrada posar-nos etiquetes. Ens considerem éssers multipotencials, que fan coses i s’hi guanyen la vida. Entre elles, acompanyar persones en el seu camí d’autoconeixement i canvi, formacions per viure més conscient, entre moltes altres. Sin Expectativas és una conversa entre dos amics, on toquem temes de la vida que tots compartim, però que no gaire sovint parlem. Parlem de pors, d’inseguretats, del que la nostra veueta interna exigent i sovint cabrona ens proposa, de relacions, d’emocions i de més coses íntimes que hauràs de descobrir. Sempre des de la nostra experiència i del que experimentem, ja que no som experts de res.
Encara que aportem eines, mètodes per aplicar que hem après a les nostres formacions i que han anat bé als nostres clients i alumnesi. Tenim el costum de despullar-nos emocionalment i això fa que molts dels nostres oients, se sentin identificats en algun moment. El nostre objectiu és entretenir, passar una estona agradable i si t’emportes alguna idea que puguis aplicar a la teva vida, ens alegrarem. Nosaltres ho tenim clar, venim a gaudir, a compartir i sobretot fen-ho “sin expectativas.” Sin Expectativas és un pòdcast de Maria José Vila-rrubia i Pedro Rodríguez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *