#TuitairesTarragonins 4: Sirenes, Cocinero Fiel i Ple Extraordinari

Avui els #TuitairesTarragonins hem convidat Txaber Allué, el conegut Cocinero Fiel, segurament una de les persones més mediàtiques de la ciutat. Parlarem de cuina, restaurants i de l’actualitat a la ciutat. Al debat, i durant tot el programa, no podem deixar de parlar de l’accident de l’empresa IQOXE, de si havien de sonar les sirenes o no, i recordarem consells efectius i pràctics de que fer en cas d’accident químic. A la secció el Catacric Catacrac, ens preguntarem que “Què seríeu capaços de fer per amor? Un marit gelós, que sospita que la seva dona té un amant, mana preparar al seu cuiner un plat ben especial.”.

Estrenem secció, l’#APMTarragona, on farem un resum esbiaixat i descontextualitzat del Ple Extraordinari que es va celebrar el 14 de Gener a l’Ajuntament de Tarragona. Tornar la secció l’Agenda, amb tot allò que no t’hauries de perdre, i a #PiulaPeron desglossarem i destrossarem les darreres noticies. I com no, alguna exclusiva de darrera hora com a Breaking News.

Programa patrocinat pel @gitanopartalta: Si vol vestir de revista, busquim a Bonavista! Tuitaires Tarragonins és un podcast presentat per Joan Ruiz.