#TuitairesTarragonins 5: Catifa vermella per rebre a Júlia Creus

Avui els #TuitairesTarragonins hem convidat Júlia Creus, actriu de series com VentdelPla, Merlí on feia de Monica de Villamore, i Boca Norte. La sotmetrem a un test per comprovar si es una bona serrallenca. Haurà aprovat?. Rebrà una trucada desconcertant del pastisser que va fer-li el pastís del seu aniversari, i que encara no ha recollit. Seran benèvols en la secció #PiulaPeron amb ella?. Repassarem el bo i millor que podem trobar d’ella a les xarxes a #APMTarragona.

Sobre la ciutat, parlarem de temes d’actualitat sota el HT @cargolsdeMallorca, #estornellsMorts i #xiuletsPSC i explicarem que fer els propers dies tot escoltant l’#Agenda. A la secció #CatacricCatacrac tenim dos micro relats d’allò més dramàtics al voltant del món de la faràndula, del nostre gran Pere Calders. Diu la creença popular ben arrelada que menjar cues de pansa i fetge de mosquit, milloren i molt la memòria… i és que el millor que li pot passar a un actor és tenir una memòria d’elefant per no quedar-se in albis.

Programa patrocinat pel @gitanopartalta: Si vol vestir de revista, busqui’m a Bonavista! Tuitaires Tarragonins és un podcast presentat per Joan Ruiz.