#BanderaMatraca 4: Pródigo i el jovent cristià

Certament, el rap no és massa habitual d’escoltar en cercles de setmana santa. Per això avui us volem presentar al grup de rap Prodigo, format per 6 capellans seminaristes que un bon dia van decidir predicar la paraula de Jesús i la fe de l’església amb les seves lletres i música rap.

en aquest programa sempre intentem mostrar als nostres oïents iniciatives liderades per joves cristians que volen aportar sàvia nova, que tractin la religió des d’una nova perspectiva i crec que aquest és un cas molt il.lustrador. Lucas Blanes va nèixer en una familia catòlica, va anar a una escola catòlica i participava en actes de la seva parròquia com qualsevol confrare o jove cristià de la seva edat.

L’any 2011 va viatjar a Madrid en motiu de la visita del Papa però tal i com ell diu, més aviat per passar-s’ho bé amb els de la seva colla liant-la per Madrid que altra cosa. Allà sembla ser que es va quedar molt impactat al veure tanta gent jove, que com ell, s’havien educat en la fe i participaven en aquest tipus d’actes. Allà va començar a sentir algo que més tard es va convertir en un despertar de la seva vocació que el va portar a entrar al Seminari.